Перейти до вмісту
Головна » Серце з грибами

Серце з грибами

    Серце з грибами

    «Діаменю» рецепт “Серце з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    150 ккал

    Інгредієнти

    – Свиняче серце
    – 2-3 зубчики часнику
    – трохи сушених грибів
    – 2 ст. топленого свинячого жиру
    – 0,5 ч.л. меленого червоного перцю
    – 1 ч. л. горілки
    – 1 ст. соєвого соусу
    – сіль на смак

    Покрокове приготування серця з грибами

    Крок 1

    Серце розрізаю навпіл, вирізаю великі судини, видаляю жир, промиваю кілька разів та нарізаю вузькими довгими смужками, обсушую. Замочені гриби нарізаю.

    Крок 2

    У розпечене на сковороді олію кладу на кілька секунд крупно нарізаний часник, дістаю. Потім на часниковій олії обсмажую серце, а коли воно підрум’яниться, додаю гриби.

    Крок 3

    Вливаю в сковороду 3 ст. води, соєвий соус, горілку, солю, а коли все закипить, додаю вийнятий (або свіжий) часник та тушу все до готовності

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Серце з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *