«Діаменю» рецепт “Серце з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
150 ккал
Інгредієнти
– Свиняче серце
– 2-3 зубчики часнику
– трохи сушених грибів
– 2 ст. топленого свинячого жиру
– 0,5 ч.л. меленого червоного перцю
– 1 ч. л. горілки
– 1 ст. соєвого соусу
– сіль на смак
Покрокове приготування серця з грибами
Крок 1
Серце розрізаю навпіл, вирізаю великі судини, видаляю жир, промиваю кілька разів та нарізаю вузькими довгими смужками, обсушую. Замочені гриби нарізаю.
Крок 2
У розпечене на сковороді олію кладу на кілька секунд крупно нарізаний часник, дістаю. Потім на часниковій олії обсмажую серце, а коли воно підрум’яниться, додаю гриби.
Крок 3
Вливаю в сковороду 3 ст. води, соєвий соус, горілку, солю, а коли все закипить, додаю вийнятий (або свіжий) часник та тушу все до готовності
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!