«Діаменю» рецепт “Серця в соєвому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
123 ккал
Інгредієнти
– 700 г курячих сердець
– 6 ст. соєвого соусу
– сік половини лимона
– 2 зубчики часнику
– 0,5 ч.л. солі
Покрокове приготування сердець
Крок 1
Серця мию, зрізаю жир і великі судини. Додаю пропущений через часникочавку часник, солю. Вливаю соус та лимонний сік, перемішую.
Крок 2
Марину під гнітом у холодильнику мінімум 2 години. Дерев’яні шпажки замочую у воді на 30 хвилин, щоб не згоріли від спеки мангалі.
Крок 3
Насаджую сердечка на шпажки, викладаю на мангал із гарячими вугіллям і смажу по 8 хвилин з кожного боку. Якщо шпажки короткі, можна використовувати ґрати.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!