Перейти до вмісту
Головна » Серця в соєвому соусі

Серця в соєвому соусі

    Серця в соєвому соусі

    «Діаменю» рецепт “Серця в соєвому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    123 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г курячих сердець
    – 6 ст. соєвого соусу
    – сік половини лимона
    – 2 зубчики часнику
    – 0,5 ч.л. солі

    Покрокове приготування сердець

    Крок 1

    Серця мию, зрізаю жир і великі судини. Додаю пропущений через часникочавку часник, солю. Вливаю соус та лимонний сік, перемішую.

    Крок 2

    Марину під гнітом у холодильнику мінімум 2 години. Дерев’яні шпажки замочую у воді на 30 хвилин, щоб не згоріли від спеки мангалі.

    Крок 3

    Насаджую сердечка на шпажки, викладаю на мангал із гарячими вугіллям і смажу по 8 хвилин з кожного боку. Якщо шпажки короткі, можна використовувати ґрати.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Серця в соєвому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *