Перейти до вмісту
Головна » Шарлотка житня

Шарлотка житня

    Шарлотка житня

    «Діаменю» рецепт “Шарлотка житня” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    215 ккал

    Інгредієнти

    – 4 яйця
    – 1 ст. житнього борошна
    – 3-4 яблука
    – 1 ч. л. оливкової олії
    – 1 ч. л. розпушувача
    – 1/2 ч. л. ваніліну
    – порошок стевії – до смаку

    Покрокове приготування шарлотки

    Крок 1

    4 яйця та порошок стевії збиваю міксером. Яєчна маса повинна збільшитися у розмірі та придбати кремову консистенцію. Додаю просіяне житнє борошно, розпушувач, ванілін і замішую тісто.

    Крок 2

    Повинне вийти тісто консистенції густої сметани. Яблука очищаю від шкірки та нарізаю шматочками
    середнього розміру. Акуратно змішую тісто з яблуками. Форму застеляю папером для випічки, змащую
    оливковою олією та викладаю в неї тісто з яблуками.

    Крок 3

    Випікаю в духовці за температури 180 градусів близько 45 хвилин. Таку шарлотку можна випікати та в
    мультиварки. Час приготування – близько 90 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Шарлотка житня. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *