Рецепт “Шашлички з сьомги на шпажках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 63
Білки 7
Жири 3
Вуглеводи 3
Інгредієнти
– 500 г філе сьомги
– 1 кабачок / цукіні
– 2 зубчики часнику
– 100 г помідор черрі
– щіпка коріандру меленого
– 1 ст. л. оливкової олії
– 0,5 лимона
– сіль на смак
Покроковий процес приготування шашлику з сьомги на шпажках
Крок 1
Наріжте сьомгу великими кубиками
Крок 2
Перекладіть рибу в миску. Для маринаду посоліть, додайте цедру лимона, коріандр, сік лимона, розчавлені зубчики часнику та оливкову олію
Крок 3
Все перемішайте і залиште на 15 хвилин маринуватися
Крок 4
Кабачок наріжте під розмір сьомги. Посоліть.
Крок 5
Тепер вам потрібно нанизати кабачок, рибу, помідори чері по черзі на
шпажки
Крок 6
Викладіть заготівлі на пергамент на деко. Запікайте шашлик 10-13 хвилин у розігрітій духовці при 210 градусах.