Рецепт “Шашлик з курячих стегон” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряче м’ясо 1,2 кг
– Цибуля 100 гр
– Часник 2 зубки
– Оливкова олія 50 мл
– Яблучний оцет 1 ст.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Солодка паприка 1 ч. л.
– Куркума 1 ч. л.
– Коріандр 1 ч.л.
– Зіра (кумін) 1.ч.л.
– Сіль
– Петрушка
Покроковий процес приготування шашлику з курячих стегон
Крок 1
Нарізаємо стегна на шматочки. У блендер відправляємо часник, дві цибулини, петрушку, оливкова олія та збиваємо. Додаємо всі спеції та перемішуємо.
Крок 2
Солимо м’ясо, додаємо маринад та 1 ст.л. яблучного оцту. Все добре перемішуємо. Накриваємо плівкою і залишаємо на дві години за кімнатної температури.
Крок 3
Акуратно нанизуємо м’ясо на шампур і починаємо смажити шашлики. М’ясо смажиться приблизно 20 хвилин.