Рецепт “Шашлик з риби з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 кг філе червоної риби
❯ 1 лайм
❯ насіння анісу
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 120 мл оливкової олії
❯ 3 гілочки кропу
❯ по 1/2 солодкого перцю різного кольору
❯ 250 г помідорів чері
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування шашлику з риби
Крок 1
Рибу нарізати великими шматками. Для маринада кріп порубати, цедру лайма натерти, сік віджати і перемішати
з маслом. Додати цедру, кріп, щіпку насіння анісу, мелений імбир та сіль на смак. Маринувати рибу 30 хв.
Крок 2
Солодкий перець нарізати великими квадратів. Помідори вимити і добре обсушити. Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді на 10 хв. Гриль нагріти.
Крок 3
На підготовлені шпажки, чергуючи, нанизати шматки риби, перцю та помідори. Обсмажувати на гарячому грилі
до готовності (близько 5 хв з кожною сторони). Шашлик подати гарячим зі свіжими або запеченими помідорами