Перейти до вмісту
Головна » Шашлик з риби з помідорами

Шашлик з риби з помідорами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Шашлик з риби з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг філе червоної риби
    ❯ 1 лайм
    ❯ насіння анісу
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 120 мл оливкової олії
    ❯ 3 гілочки кропу
    ❯ по 1/2 солодкого перцю різного кольору
    ❯ 250 г помідорів чері
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування шашлику з риби

    Крок 1

    Рибу нарізати великими шматками. Для маринада кріп порубати, цедру лайма натерти, сік віджати і перемішати
    з маслом. Додати цедру, кріп, щіпку насіння анісу, мелений імбир та сіль на смак. Маринувати рибу 30 хв.

    Крок 2

    Солодкий перець нарізати великими квадратів. Помідори вимити і добре обсушити. Дерев’яні шпажки замочити у холодній воді на 10 хв. Гриль нагріти.

    Крок 3

    На підготовлені шпажки, чергуючи, нанизати шматки риби, перцю та помідори. Обсмажувати на гарячому грилі
    до готовності (близько 5 хв з кожною сторони). Шашлик подати гарячим зі свіжими або запеченими помідорами

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шашлик з риби з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *