Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний рулет у глазурі

Шоколадний рулет у глазурі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Шоколадний рулет у глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6-8 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 6 яєць
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 1 ст. л. кавового лікеру
    ❯ 2 ст. л. какао
    ❯ 1 ст. л. розпушувача
    ❯ 200 г борошна
    ❯ сіль
    Для начинки:
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 300 г сметани
    ❯ 200 г товчених волоських горіхів
    ❯ 3 ст. л. кокосової стружки
    Для глазурі:
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 100 мл вершків

    Покроковий процес приготування шоколадного рулету

    Крок 1

    Сметану збити із цукром та 2 ст. л. кокосової стружки. 50 г горіхів змішати з 1 ст. л. кокосової стружки, решту додати в сметану.

    Крок 2

    Усі інгредієнти для тіста перемішати, викласти тісто на вистелений пергаментом лист і випікати 15 хв при 180 º. Готовий корж змастити кремом і згорнути в рулет. Шоколад розтопити у вершках і полити готовий виріб. Посипати горіхами з кокосовою стружкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний рулет у глазурі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *