Рецепт “Шоколадний рулет у глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6-8 порцій:
Для тесту:
❯ 6 яєць
❯ 200 г цукру
❯ 1 ст. л. кавового лікеру
❯ 2 ст. л. какао
❯ 1 ст. л. розпушувача
❯ 200 г борошна
❯ сіль
Для начинки:
❯ 150 г цукру
❯ 300 г сметани
❯ 200 г товчених волоських горіхів
❯ 3 ст. л. кокосової стружки
Для глазурі:
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 100 мл вершків
Покроковий процес приготування шоколадного рулету
Крок 1
Сметану збити із цукром та 2 ст. л. кокосової стружки. 50 г горіхів змішати з 1 ст. л. кокосової стружки, решту додати в сметану.
Крок 2
Усі інгредієнти для тіста перемішати, викласти тісто на вистелений пергаментом лист і випікати 15 хв при 180 º. Готовий корж змастити кремом і згорнути в рулет. Шоколад розтопити у вершках і полити готовий виріб. Посипати горіхами з кокосовою стружкою.