Рецепт “Смажена ковбаска у сухарях” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 990 ккал, 35 г білків,
55 г жирів, 91 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 6 скибочок білого хліба
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ 800 г картоплі
❯ сіль
❯ 800 г білої ковбаски для смаження
❯ 2 яйця
❯ 4 ст. л. борошна
❯ 2 ст. л. рослинної олії та топленого свинячого жиру
❯ 2 ст. л. топленого свинячого жиру
❯ 2 зубчики часнику
❯ 1 цибулина
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування смаженої ковбаски
Крок 1
Хліб підсушити на сковороді без додавання жиру або в нагрітій до 170 ° духовці. Дати охолонути, викласти в щільний
поліетиленовий пакет і скришити качалкою. Висипати сухарі у миску, додати рубану зелень і перемішати.
Крок 2
Картоплю вимити, очистити, нарізати дрібними кубиками та варити в киплячій підсоленій воді до м’якості. Часник
очистити та нарізати пластинами. Цибулю очистити та порубати
Крок 3
У глибоку миску розбити яйця і збовтати їх вилкою. У плоску тарілку насипати борошно. Ковбаску згорнути равликом і скріпити дерев’яними шпажками. Обваляти її в борошні, потім вмочити в яйця і запанувати у сухарях із зеленню. Покласти ковбаску на сковороду з розпеченим маслом і обсмажувати по 3 хв з кожного боку
Крок 4
На іншій сковороді розтопити свинячий жир і обсмажувати цибулю 3 хв. Додати часник та обсмажувати ще 1 хв. Покласти картоплю, посолити, поперчити та добре перемішати. Зняти з вогню. Подати із ковбаскою.
Як гарнір до смаженої ковбаски, риби або курки добре подати пюре з картоплі та пастернаку. Для пюре: по 0,5 кг пастернаку і картоплі, що розварюється, вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. Викласти їх на деко, збризкати 3 стіл. ложками оливкової олії та запікати в духовці бл. 30 хв при 200 ° до м’якості. Запечені овочі вийняти з духовки та розім’яти в пюре, додавши 100 г вершкового масла.