«Діаменю» рецепт “Смузі з ківі та полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
40 ккал
Інгредієнти
– 4 ківі
– 50 г полуниці
– 60 мл ананасового соку
– цукрозамінник – на смак
– гілочка свіжої м’яти
– лід для подачі
Покрокове приготування смузі з ківі
Крок 1
Полуницю мою. Ананасовий сік можна замінити сиропом від консервованих ананасів. Додаю в сік цукрозамінник і перемішую до його розчинення.
Крок 2
Очищаю від шкірки ківі (вони мають бути стиглими). Відправляю ківі та ягоди в чашу блендера, попередньо їх крупно нарізавши.
Крок 3
Після додаю в блендер ананасовий сік. Збиваю всі інгредієнти в однорідну масу
Крок 4
Розливаю смузі по склянках. Перед подачею кладу в кожну склянку пару кубиків льоду, прикрашаю келихи свіжою м’ятою та скибочками полуниці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!