«Діаменю» рецепт “Сочевиця у томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
178 ккал
Інгредієнти
– 200 г сочевиці
– 200 г консервованих томатів
– цибулина
– 15 г імбиру
– 2 зубчики часнику
– 3 палички гвоздики
– 3 ст. оливкової олії
– сіль
– перець та каррі – на смак
Покрокове приготування сочевиці у томаті
Крок 1
Знімаю з томатів шкірку. Цибуля, часник та корінь імбиру подрібнюю. У казані розігріваю оливкову олію та обсмажую цибулю, часник та імбир. Додаю каррі та обсмажую все одну хвилину, помішуючи.
Крок 2
Помідори нарізаю дуже дрібно і разом із соком відправляю до казана. Додаю гвоздику. Сочевицю промиваю та додаю в казан. Вливаю 500 мл гарячої води. Варю на малому вогні до м’якості.
Крок 3
Якщо вода ввібралася, а сочевиця ще не готова, можна підлити трохи гарячої води. За 5-7 хвилин до кінця приготування додаю сіль та перець.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!