Перейти до вмісту
Головна » Сочевиця у томаті

Сочевиця у томаті

    Сочевиця у томаті

    «Діаменю» рецепт “Сочевиця у томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г сочевиці
    – 200 г консервованих томатів
    – цибулина
    – 15 г імбиру
    – 2 зубчики часнику
    – 3 палички гвоздики
    – 3 ст. оливкової олії
    – сіль
    – перець та каррі – на смак

    Покрокове приготування сочевиці у томаті

    Крок 1

    Знімаю з томатів шкірку. Цибуля, часник та корінь імбиру подрібнюю. У казані розігріваю оливкову олію та обсмажую цибулю, часник та імбир. Додаю каррі та обсмажую все одну хвилину, помішуючи.

    Крок 2

    Помідори нарізаю дуже дрібно і разом із соком відправляю до казана. Додаю гвоздику. Сочевицю промиваю та додаю в казан. Вливаю 500 мл гарячої води. Варю на малому вогні до м’якості.

    Крок 3

    Якщо вода ввібралася, а сочевиця ще не готова, можна підлити трохи гарячої води. За 5-7 хвилин до кінця приготування додаю сіль та перець.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Сочевиця у томаті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *