Перейти до вмісту
Головна » Сочевиця з грибами

Сочевиця з грибами

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Сочевиця з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 ст. червоної сочевиці
    ❯ цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 5-6 печериць
    ❯ сіль

    Покрокове приготування сочевиці з грибами

    Крок 1

    Сочевицю промиваю, заливаю водою (1:2). Варю до готовності, потім солю до смаку.

    Крок 2

    Цибулю та моркву подрібнюю та пасерую в невеликій кількості оливкової олії. Перець та печериці нарізаю. Часник пропускаю через часник.

    Крок 3

    Перець, гриби та часник злегка обсмажую, періодично помішуючи, протягом п’яти-семи хвилин. Викладаю сочевицю, перемішую, готую на середньому вогні одну-дві хвилини.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сочевиця з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *