«Діаменю» рецепт “Сочевиця з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
112 ккал
Інгредієнти
❯ 1 ст. червоної сочевиці
❯ цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 солодкий перець
❯ 2 зубчики часнику
❯ 5-6 печериць
❯ сіль
Покрокове приготування сочевиці з грибами
Крок 1
Сочевицю промиваю, заливаю водою (1:2). Варю до готовності, потім солю до смаку.
Крок 2
Цибулю та моркву подрібнюю та пасерую в невеликій кількості оливкової олії. Перець та печериці нарізаю. Часник пропускаю через часник.
Крок 3
Перець, гриби та часник злегка обсмажую, періодично помішуючи, протягом п’яти-семи хвилин. Викладаю сочевицю, перемішую, готую на середньому вогні одну-дві хвилини.