«Діаменю» рецепт “Сочевиця з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2 ХО
178 ккал
Інгредієнти
– 400 г сочевиці
– 3 цибулини
– 0,5 курячого філе
– 3 зубчики часнику
– 1 морква
– 4 ст. рослинної олії
– перець
– сіль та коріандр – на смак
Покрокове приготування сочевиці з курячим філе
Крок 1
Цибулю та моркву нарізаю дрібними кубиками. Часник дрібно рублю. Куряче філе ріжу невеликими шматочками. Сочевицю відварюю до готовності. За 10 хвилин до готовності додаю сіль.
Крок 2
Зливаю із сочевиці воду. Обсмажую на олії подрібнений часник, додаю філе. Обсмажую з усіх боків до золотистої скоринки.
Крок 3
Всипаю моркву та цибулю. Додаю прянощі та сіль. Обсмажую масу до м’якості овочів 10 хвилин. Зменшую вогонь і викладаю сочевицю. Перемішую і тушку всі разом на малому вогні ще близько хвилини.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!