Перейти до вмісту
Головна » Сочевиця з курячим філе

Сочевиця з курячим філе

    Сочевиця з курячим філе

    «Діаменю» рецепт “Сочевиця з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г сочевиці
    – 3 цибулини
    – 0,5 курячого філе
    – 3 зубчики часнику
    – 1 морква
    – 4 ст. рослинної олії
    – перець
    – сіль та коріандр – на смак

    Покрокове приготування сочевиці з курячим філе

    Крок 1

    Цибулю та моркву нарізаю дрібними кубиками. Часник дрібно рублю. Куряче філе ріжу невеликими шматочками. Сочевицю відварюю до готовності. За 10 хвилин до готовності додаю сіль.

    Крок 2

    Зливаю із сочевиці воду. Обсмажую на олії подрібнений часник, додаю філе. Обсмажую з усіх боків до золотистої скоринки.

    Крок 3

    Всипаю моркву та цибулю. Додаю прянощі та сіль. Обсмажую масу до м’якості овочів 10 хвилин. Зменшую вогонь і викладаю сочевицю. Перемішую і тушку всі разом на малому вогні ще близько хвилини.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Сочевиця з курячим філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *