Перейти до вмісту
Головна » Солена червона риба

Солена червона риба

    Солена червона риба

    «Діаменю» рецепт “Солена червона риба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г червоної риби
    – 100 г брусниці
    – 20 ягід ялівцю
    – 30 мл коньяку
    – 2 ч. л. солі
    – щіпка чорного перцю

    Покрокове приготування червоної риби

    Крок 1

    У риби зрізаю шкіру, дістаю кістки. Ягоди ялівцю розминаю. Брусниці розминаю в пюре. Змішую сіль, перець та ялівець

    Крок 2

    Червону рибу збризкую коньяком і обсипаю з усіх боків сумішшю з ягодами ялівцю. Намазую рибу розім’ятою брусницею з усіх боків.

    Крок 3

    Накриваю миску з рибою харчовою плівкою та відправляю в холодильник на добу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Солена червона риба. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *