«Діаменю» рецепт “Солена червона риба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 300 г червоної риби
– 100 г брусниці
– 20 ягід ялівцю
– 30 мл коньяку
– 2 ч. л. солі
– щіпка чорного перцю
Покрокове приготування червоної риби
Крок 1
У риби зрізаю шкіру, дістаю кістки. Ягоди ялівцю розминаю. Брусниці розминаю в пюре. Змішую сіль, перець та ялівець
Крок 2
Червону рибу збризкую коньяком і обсипаю з усіх боків сумішшю з ягодами ялівцю. Намазую рибу розім’ятою брусницею з усіх боків.
Крок 3
Накриваю миску з рибою харчовою плівкою та відправляю в холодильник на добу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!