Перейти до вмісту
Головна » Солодкий перець з м’ясом та рисом

Солодкий перець з м’ясом та рисом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Солодкий перець з м’ясом та рисом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 8 стручків солодкого перцю
    ❯ 250 г рубаної яловичини
    ❯ 4 великих печериці
    ❯ зерна з 2 відварених качанів кукурудзи
    ❯ 2 стебла селери
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ 2 ст. л. рубаного базиліка
    ❯ 1 ст. л. рубаного орегано
    ❯ 150 г рису (відварити)
    ❯ 200 г тертого сиру
    ❯ рослинна олія
    ❯ мелений червоний перець
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування перецю з м’ясом та рисом

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити та порубати. Селера та гриби промити, обсушити та дрібно нарізати.

    Крок 2

    На сковороді на гарячому олії обсмажувати рубану м’ясо до розсипчастості. Додати підготовлені овочі, гриби та рубану зелень, покласти томатну пасту та обсмажувати кілька хвилин.

    Крок 3

    М’ясну масу посолити та поперчити, приправити меленим червоним перцем, покласти кукурудзу, перемішати та прогрівати бл. 10 хв.

    Крок 4

    М’ясну масу зняти з вогню, охолодити та перемішати з відвареним рисом.

    Крок 5

    Стручки солодкого перцю вимити та обсушити, розрізати кожен уздовж навпіл та акуратно видалити насіння.
    Підготовлені стручки всередині натерти невеликим кількістю солі та готувати в мікрохвильовій печі бл. 5 хв.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 190 °. Підготувати форму для запікання і змастити її олією. Викласти у форму підготовлені
    стручки перцю та розподілити за ними м’ясну масу з рисом.

    Крок 7

    Фарширований перець посипати тертим сиром і запікати в духовці прибл. 20 хв. Готовий перець подати гарячим з легким овочевим салатом та рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкий перець з м’ясом та рисом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *