Рецепт “Солоне печиво з лавандою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г борошна + борошно для посипання робочої поверхні
❯ 100 г свіжонатертого пармезану
❯ 80 г вершкового масла
❯ 20 г картопляного крохмалю
❯ 1 яйце
❯ 1 ч. л. сушеної лаванди
❯ герандська сіль
Покроковий процес приготування солоного печива
Крок 1
Лаванду стовкти. Вершкове масло охолодити та нарізати дрібними кубиками. Яйце розділити на білок та жовток.
Крок 2
Борошно з крохмалем просіяти в миску, додати пармезан, лаванду та щіпку солі. Додати олію, жовток та вимісити
крихітне тісто.
Крок 3
Тісто викласти на посипану борошном поверхню та сформувати з нього 3 ковбаски рівної товщини. Загорнути вироби у харчову плівку та помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 4
Духовку нагріти до 180°C. Ковбаски розгорнути та нарізати шматочками завтовшки бл. 1,5 см. Білок трохи збити.
Викласти вироби на вистелений пергаментом лист і змастити білком. Випікати печиво 15 хв. Готове печиво посипати сіллю.