Перейти до вмісту
Головна » Солоне печиво з лавандою

Солоне печиво з лавандою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Солоне печиво з лавандою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 15 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г борошна + борошно для посипання робочої поверхні
    ❯ 100 г свіжонатертого пармезану
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 20 г картопляного крохмалю
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ч. л. сушеної лаванди
    ❯ герандська сіль

    Покроковий процес приготування солоного печива

    Крок 1

    Лаванду стовкти. Вершкове масло охолодити та нарізати дрібними кубиками. Яйце розділити на білок та жовток.

    Крок 2

    Борошно з крохмалем просіяти в миску, додати пармезан, лаванду та щіпку солі. Додати олію, жовток та вимісити
    крихітне тісто.

    Крок 3

    Тісто викласти на посипану борошном поверхню та сформувати з нього 3 ковбаски рівної товщини. Загорнути вироби у харчову плівку та помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180°C. Ковбаски розгорнути та нарізати шматочками завтовшки бл. 1,5 см. Білок трохи збити.
    Викласти вироби на вистелений пергаментом лист і змастити білком. Випікати печиво 15 хв. Готове печиво посипати сіллю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солоне печиво з лавандою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *