Рецепт “Спагеті з помідорами та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г спагеті
❯ 6–8 помідорів чері
❯ 1 пучок базиліка
❯ 1 пучок петрушки
❯ 1 пучок руколи
❯ 4 зубки часнику
❯ 50 г кедрових горішків
❯ рослинна олія
❯ 100 г тонко струганого пармезану
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування спагеті з помідорами
Крок 1
Помідори вимити та обсушити, надрізати кожен хрестоподібно і на 30 с занурити в киплячу воду.
Крок 2
Підготовлені помідори очистити від шкірки та нарізати половинками.
Крок 3
Спагеті відварити, як описано на упаковці, злегка посолити та відкинути на друшляк. Небагато води з-під спагеті зібрати.
Крок 4
Часник очистити та порубати. Базилік, петрушку і руколу вимити та обсушити. Трохи руколи відкласти для подачі, що залишилася, базилік та петрушку дрібно нарізати.
Крок 5
У сотейнику на гарячому маслі, перемішуючи, обсмажувати часник та горіхи 3 хв. Додати помідори та зелень, посолити та поперчити
Крок 6
Влити в сотейник воду з-під спагеті та акуратно перемішати. Закласти в сотейник спагеті, добре прогріти та зняти
з вогню.
Крок 7
Спагеті з соусом розкласти по порційним тарілкам із соусом. Страву посипати струганою пармезаном та свіжою руколою.