Рецепт “Стейки з філе грудки індички із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 1 упаковка стейків з філе індички
– сік ½ лимона
– 7 ст. л. оливкової олії
– ½ стручка солодкого перцю
– 100 г помідорів чері
– 70 г листя салату
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування стейків з філе
Крок 1
Стейки з філе індички вимити та добре обсушити. Лимонний сік (1 ст. л.) змішати із 2 стіл. ложками оливкової олії та сумішшю, що вийшла, обмазати шматочки індички. Посолити та поперчити. Залишити на 10 хв, потім обсмажити на грилі.
Крок 2
Для салату солодкий перець нарізати соломкою, помідори черрі розрізати на половинки, листя салату нарвати. Усі інгредієнти з’єднати, посолити, поперчити, полити оливковою олією, що залишилася, змішаним з лимонним соком. Подати разом зі стейками індички.