Перейти до вмісту
Головна » Суп грибний

Суп грибний

    Суп грибний

    «Діаменю» рецепт “Суп грибний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    72 ккал

    Інгредієнти

    – 2 л яловичого бульйону
    – 800 г свіжих або 150 г сушених лісових грибів
    – 2 моркви
    – цибулина
    – 8 зубчиків часнику
    – 2-3 стебла селери
    – 0,5 ст. перловки
    – 50 мл оливкової олії
    – 2 ст. лимонного соку
    – чебрець
    – зелень
    – сіль
    – перець

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Цибулю та часник подрібнюю, моркву нарізаю невеликими кубиками, стебла селери — тонкими кружальцями. Свіжі гриби крупно нарізаю, варю.

    Крок 2

    Сушені промиваю, заливаю окропом на 30 хвилин, витискаю і нарізаю. У сотейнику нагріваю оливкова олія, обсмажую овочі, кладу гриби, чебрець і смажу, помішуючи.

    Крок 3

    Яловичий бульйон доводжу до кипіння, додавши грибний бульйон. Всипаю перловку, варю 10 хвилин. Додаю овочі та гриби, варю 30 хвилин. Заправляю лимонним соком, солю, перчу, посипаю рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп грибний. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *