Перейти до вмісту
Головна » Суп харчо з курки

Суп харчо з курки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп харчо з курки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки (1,3 кг)
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 400 г готового кулінарного соусу
    ❯ 200 г волоських горіхів
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супа харчо

    Крок 1

    Курку залити 2,5 л води, посолити та варити під кришкою до готовності. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кісток і нарізати шматочками.

    Крок 2

    Цибулю очистити, посікти та обсмажувати в сотейнику на олії до прозорості. Викласти у сотейник м’ясо, влити 3 ст.л. бульйону та гасити 15 хв. Присипати борошном м’ясо, перемішати та готувати ще 10 хв.

    Крок 3

    Горіхи підсушити в духовці та порубати. Часник очистити, стовкти та перемішати з горіхами та корицею. Кинзу промити, перебрати та порубати.

    Крок 4

    Бульйон нагріти, додати протушковану курятину з цибулею, довести до кипіння і варити 10 хв. Влити соус, покласти горіхи з часником, додати кінзу, посолити, поперчити, повторно довести до кипіння та варити 7 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп харчо з курки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *