Перейти до вмісту
Головна » Суп із баклажанів

Суп із баклажанів

    Суп із баклажанів

    «Діаменю» рецепт “Суп із баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    37 ккал

    Інгредієнти

    – 1 великий баклажан
    – 2 стручки солодкого перцю
    – половина кореня селери
    – 3-4 помідори
    – 3 зубчики часнику
    – 6 ст. води
    – 0,5 ч.л. меленого червоного перцю
    – сіль та зелень петрушки – на смак

    Покрокове приготування супу із баклажанів

    Крок 1

    Баклажан чищу, нарізаю кубиками, залишаю на годину в теплій солоній воді, щоб пішла гіркота.

    Крок 2

    Перець і селера чищу, нарізаю шматочками, змішую з баклажаном, солю і пасерую на рослинної олії.

    Крок 3

    Додаю терті помідори без шкірки, товчений часник, мелений перець та киплячу воду. Варю 15-20 хвилин на малому вогні. Посипаю подрібненою петрушкою.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із баклажанів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *