Перейти до вмісту
Головна » Суп із броколі

Суп із броколі

    Суп із броколі

    «Діаменю» рецепт “Суп із броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    37 ккал

    Інгредієнти

    – 1 куряча грудка
    – 100 г броколі
    – 100 г кабачка
    – 100 г цвітної капусти
    – 100 г топінамбура
    – 1 цибулина
    – 1 помідор
    – 1 морква
    – 50 г перловки
    – зелень кропу та петрушки – на смак

    Покрокове приготування супу із броколі

    Крок 1

    Перловку промиваю, замочую в холодній воді на ніч. Грудку заливаю 1,5 л води та варю бульйон, проціджую. Додаю до нього перловку та варю близько 30 хвилин.

    Крок 2

    Помідор, морква, цибулина нарізаю і тушу під кришкою 5 хвилин, додавши бульйон.

    Крок 3

    Капусту розбираю на суцвіття, кабачки та топінамбур очищаю та нарізаю кубиками. Викладаю сирі та тушковані овочі в киплячий бульйон. Солю та варю до готовності. Наприкінці варіння додаю відварене куряче м’ясо, нарізане кубиками.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *