«Діаменю» рецепт “Суп із брюссельською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 600 г брюссельської капусти
– велика цибулина
– 100 г сметани
– 4 варені яйця
– сіль
– перець та мускатний горіх – на смак
Покрокове приготування супу із брюссельською капустою
Крок 1
Нарізану дрібними кубиками цибулю обсмажую до прозорості у каструлі з товстим дном. Додаю розрізану на половинки капусту, вливаю 1 л окропу. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь, варю 15 хвилин.
Крок 2
Трохи капусти дістаю із супу на тарілку. У каструлю кладу сметану, доводжу суп блендером до однорідної консистенції. Приправляю сіллю, перцем та мускатний горіх. Повертаю у пюре відкладену капусту. Подаю, додавши нарізані яйця
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!