Перейти до вмісту
Головна » Суп із брюссельською капустою

Суп із брюссельською капустою

    Суп із брюссельською капустою

    «Діаменю» рецепт “Суп із брюссельською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г брюссельської капусти
    – велика цибулина
    – 100 г сметани
    – 4 варені яйця
    – сіль
    – перець та мускатний горіх – на смак

    Покрокове приготування супу із брюссельською капустою

    Крок 1

    Нарізану дрібними кубиками цибулю обсмажую до прозорості у каструлі з товстим дном. Додаю розрізану на половинки капусту, вливаю 1 л окропу. Доводжу до кипіння, зменшую вогонь, варю 15 хвилин.

    Крок 2

    Трохи капусти дістаю із супу на тарілку. У каструлю кладу сметану, доводжу суп блендером до однорідної консистенції. Приправляю сіллю, перцем та мускатний горіх. Повертаю у пюре відкладену капусту. Подаю, додавши нарізані яйця

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із брюссельською капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *