Перейти до вмісту
Головна » Суп із квасолею

Суп із квасолею

    Суп із квасолею

    «Діаменю» рецепт “Суп із квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 1,5 л овочевого бульйону
    – 200 г червоної квасолі
    – 2 моркви
    – 1 цибулина
    – 1 томат
    – 1 стручок солодкого перцю
    – лавровий лист
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування супу із квасолею

    Крок 1

    Квасолю заливаю холодною водою, варю 5 хвилин на середньому вогні. Цибуля дрібно шаткую, пасерую на рослинній олії до золотистого кольору. Додаю натерту на крупній тертці моркву, тушу 3-4 хвилини.

    Крок 2

    Перець очищаю від насіння, нарізаю соломкою, помідор – кубиками. Бульйон доводжу до кипіння, засипаю квасолю, засмажку та лавровий лист, варю на середньому вогні.

    Крок 3

    Через 10 хвилин додаю в суп перець та помідор, солю, перчу, варю до готовності. Знімаю з вогню, даю настоятися 15 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *