«Діаменю» рецепт “Суп із квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 1,5 л овочевого бульйону
– 200 г червоної квасолі
– 2 моркви
– 1 цибулина
– 1 томат
– 1 стручок солодкого перцю
– лавровий лист
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування супу із квасолею
Крок 1
Квасолю заливаю холодною водою, варю 5 хвилин на середньому вогні. Цибуля дрібно шаткую, пасерую на рослинній олії до золотистого кольору. Додаю натерту на крупній тертці моркву, тушу 3-4 хвилини.
Крок 2
Перець очищаю від насіння, нарізаю соломкою, помідор – кубиками. Бульйон доводжу до кипіння, засипаю квасолю, засмажку та лавровий лист, варю на середньому вогні.
Крок 3
Через 10 хвилин додаю в суп перець та помідор, солю, перчу, варю до готовності. Знімаю з вогню, даю настоятися 15 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!