«Діаменю» рецепт “Суп із квасолі з кабачками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
81 ккал
Інгредієнти
– 200 г білої квасолі
– цибулина
– 1 морква
– 1 болгарський перець
– мелена паприка
– сіль і зелень – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування супу із квасолі з кабачками
Крок 1
Квасолю замочую у воді проти ночі. Заливаю свіжою водою та ставлю на середній вогонь. Пастернак очищаю та нарізаю кубиками. Часник дрібно нарізаю.
Крок 2
Кабачки нарізаю кубиками та обсмажую на олії до напівготовності. У каструлі трохи обсмажую нарізаний пастернак.
Крок 3
Додаю до нього часник і продовжую обсмажування. Обсмажені кабачки та квасоля з бульйоном відправляю
у каструлю. Солю та варю ще 10 хвилин. Перед подачею посипаю зеленню та тертим сиром
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!