Перейти до вмісту
Головна » Суп із квасолі з кабачками

Суп із квасолі з кабачками

    Суп із квасолі з кабачками

    «Діаменю» рецепт “Суп із квасолі з кабачками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    81 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г білої квасолі
    – цибулина
    – 1 морква
    – 1 болгарський перець
    – мелена паприка
    – сіль і зелень – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування супу із квасолі з кабачками

    Крок 1

    Квасолю замочую у воді проти ночі. Заливаю свіжою водою та ставлю на середній вогонь. Пастернак очищаю та нарізаю кубиками. Часник дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Кабачки нарізаю кубиками та обсмажую на олії до напівготовності. У каструлі трохи обсмажую нарізаний пастернак.

    Крок 3

    Додаю до нього часник і продовжую обсмажування. Обсмажені кабачки та квасоля з бульйоном відправляю
    у каструлю. Солю та варю ще 10 хвилин. Перед подачею посипаю зеленню та тертим сиром

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із квасолі з кабачками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *