Перейти до вмісту
Головна » Суп із квасолі з кабачком

Суп із квасолі з кабачком

    Суп із квасолі з кабачком

    «Діаменю» рецепт “Суп із квасолі з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    66 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. білої квасолі
    – 400 г кабачків
    – 100 г кореня селери
    – 2 зубки часнику
    – зелень петрушки – на смак
    – 1 ч. л. морської солі
    – 4 ст. оливкової олії
    – 50 г твердого сиру

    Покрокове приготування супу із квасолі

    Крок 1

    Квасолю заливаю на ніч водою. Вранці промиваю. У каструлі з 3 л води варю квасолю до готовності. Корінь селери очищаю та нарізаю дрібними кубиками. Часник дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Кабачки очищаю і також нарізаю кубиками. Обсмажую їх на оливковій олії. Обсмажую подрібнену селеру з часником, додаю обсмажені кабачки, перемішую. Викладаю в каструлю до квасолі.

    Крок 3

    Солю, варю близько 15 хвилин до готовності. Знімаю з вогню та даю трохи настоятися. При подачі посипаю рубаною зеленню та натертим на дрібній тертці сиром

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із квасолі з кабачком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *