«Діаменю» рецепт “Суп із квасолі з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
66 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. білої квасолі
– 400 г кабачків
– 100 г кореня селери
– 2 зубки часнику
– зелень петрушки – на смак
– 1 ч. л. морської солі
– 4 ст. оливкової олії
– 50 г твердого сиру
Покрокове приготування супу із квасолі
Крок 1
Квасолю заливаю на ніч водою. Вранці промиваю. У каструлі з 3 л води варю квасолю до готовності. Корінь селери очищаю та нарізаю дрібними кубиками. Часник дрібно нарізаю.
Крок 2
Кабачки очищаю і також нарізаю кубиками. Обсмажую їх на оливковій олії. Обсмажую подрібнену селеру з часником, додаю обсмажені кабачки, перемішую. Викладаю в каструлю до квасолі.
Крок 3
Солю, варю близько 15 хвилин до готовності. Знімаю з вогню та даю трохи настоятися. При подачі посипаю рубаною зеленню та натертим на дрібній тертці сиром
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!