Перейти до вмісту
Головна » Суп із плавлених сирків

Суп із плавлених сирків

    Суп із плавлених сирків

    «Діаменю» рецепт “Суп із плавлених сирків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    93 ккал

    Інгредієнти

    – 1 куряча грудка
    – по 500 г цвітної та брюссельської капусти
    – 2 плавлені сирки
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – сіль на смак

    Покрокове приготування супу із сирків

    Крок 1

    Курку розділяю порційно, варю в підсоленій воді до готовності, знімаючи піну. Моркву нарізаю кубиками, цибулю – півкільцями, пасерую. Цвітну капусту, якщо свіжа, розумію на суцвіття.

    Крок 2

    Сирки натираю на тертці. У курячий бульйон викладаю цвітну капусту, через 5 хвилин після закипання – брюссельську, засмажку та сирки. Варю 10-12 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із плавлених сирків. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *