«Діаменю» рецепт “Суп із плавлених сирків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
93 ккал
Інгредієнти
– 1 куряча грудка
– по 500 г цвітної та брюссельської капусти
– 2 плавлені сирки
– 1 морква
– 1 цибулина
– сіль на смак
Покрокове приготування супу із сирків
Крок 1
Курку розділяю порційно, варю в підсоленій воді до готовності, знімаючи піну. Моркву нарізаю кубиками, цибулю – півкільцями, пасерую. Цвітну капусту, якщо свіжа, розумію на суцвіття.
Крок 2
Сирки натираю на тертці. У курячий бульйон викладаю цвітну капусту, через 5 хвилин після закипання – брюссельську, засмажку та сирки. Варю 10-12 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!