Перейти до вмісту
Головна » Суп перловий з грибами

Суп перловий з грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп перловий з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 л води
    ❯ 250 г відвареної яловичини
    ❯ 70 г крупи перлової
    ❯ 2 в’ялені помідори
    ❯ 3 середні бульби картоплі
    ❯ 1/4 бульби селери
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ свіжий кріп
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу перлового з грибами

    Крок 1

    Крупу залити теплою водою на 40 хв, відкинути на сито і в каструлі з товстим дном обсмажувати на олії 5 хв. Влити воду та готувати під кришкою 25 хв.

    Крок 2

    Картоплю очистити, нарізати кубиками, закласти до крупи та під кришкою на повільному вогні варити до готовності. Злегка посолити.

    Крок 3

    Цибулю очистити та дрібно нарізати. Очищені морква та селеру помити та обсушити, моркву нарізати тонкими кружальцями, селера – тонкою соломкою. Печериці промити, обсушити та нарізати пластинами середньої товщини. М’ясо нарізати невеликими кубиками, в’ялені помідори – скибочками. Кріп і чебрець промити та обсушити.

    Крок 4

    У сотейнику на рослинному олії обсмажувати цибулю до прозорості. Додати гриби та обсмажувати, поки з них не випарується волога. Додати моркву, селера та обсмажувати 5 хв. Закласти м’ясо, помідори та готувати 5 хв.

    Крок 5

    Продукти з сотейника перекласти в каструлю, додати гілочку чебрецю, посолити та поперчити на смак. Суп довести до кипіння, варити 5-7 хв, зняти з вогню і дати настоятися під кришкою. Суп подати з кропом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Суп перловий з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *