Рецепт “Суп перловий з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г печериць
❯ 50 г вершкового масла
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 2 л води
❯ 250 г відвареної яловичини
❯ 70 г крупи перлової
❯ 2 в’ялені помідори
❯ 3 середні бульби картоплі
❯ 1/4 бульби селери
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ свіжий кріп
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування супу перлового з грибами
Крок 1
Крупу залити теплою водою на 40 хв, відкинути на сито і в каструлі з товстим дном обсмажувати на олії 5 хв. Влити воду та готувати під кришкою 25 хв.
Крок 2
Картоплю очистити, нарізати кубиками, закласти до крупи та під кришкою на повільному вогні варити до готовності. Злегка посолити.
Крок 3
Цибулю очистити та дрібно нарізати. Очищені морква та селеру помити та обсушити, моркву нарізати тонкими кружальцями, селера – тонкою соломкою. Печериці промити, обсушити та нарізати пластинами середньої товщини. М’ясо нарізати невеликими кубиками, в’ялені помідори – скибочками. Кріп і чебрець промити та обсушити.
Крок 4
У сотейнику на рослинному олії обсмажувати цибулю до прозорості. Додати гриби та обсмажувати, поки з них не випарується волога. Додати моркву, селера та обсмажувати 5 хв. Закласти м’ясо, помідори та готувати 5 хв.
Крок 5
Продукти з сотейника перекласти в каструлю, додати гілочку чебрецю, посолити та поперчити на смак. Суп довести до кипіння, варити 5-7 хв, зняти з вогню і дати настоятися під кришкою. Суп подати з кропом.