Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре із цвітної капусти

Суп-пюре із цвітної капусти

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Суп-пюре із цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    69 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1/2 головки цвітної капусти
    ❯ 1 картоплина
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 500 мл овочевого бульйону
    ❯ 100 мл нежирної сметани
    ❯ сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування суп-пюре

    Крок 1

    Кольорову капусту мою і розбираю на суцвіття, картопля та цибуля чистю і нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Варю в овочевому бульйоні до готовності. Даю трохи охолонути та доводжу блендер суп до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Додаю нежирну сметану, солю, перчу. Подаю до столу, посипавши зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре із цвітної капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *