«Діаменю» рецепт “Суп-пюре із цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
69 ккал
Інгредієнти
❯ 1/2 головки цвітної капусти
❯ 1 картоплина
❯ 1 цибулина
❯ 500 мл овочевого бульйону
❯ 100 мл нежирної сметани
❯ сіль та перець – на смак
Покрокове приготування суп-пюре
Крок 1
Кольорову капусту мою і розбираю на суцвіття, картопля та цибуля чистю і нарізаю кубиками.
Крок 2
Варю в овочевому бульйоні до готовності. Даю трохи охолонути та доводжу блендер суп до однорідної консистенції.
Крок 3
Додаю нежирну сметану, солю, перчу. Подаю до столу, посипавши зеленню.