Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре із сочевиці

Суп-пюре із сочевиці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп-пюре із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 350 г сочевиці
    ❯ 3 кубики овочевого бульйону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ мелені карі, імбир та коріандр
    ❯ 2 ст. л. соняшникової олії
    ❯ 6 ст. л. жирних вершків
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ 6–8 скибочок бекону
    ❯ 4 товсті скибочки пшеничного хліба

    Покроковий процес приготування супу-пюре

    Крок 1

    Цибулю та моркву очистити та нарізати скибочками. Часник очистити та пропустити через прес.

    Крок 2

    У сотейнику на олії обсмажити цибулю до прозорості, додати часник та спеції та прогрівати 2-3 хв. Покласти моркву та обсмажувати кілька хвилин.

    Крок 3

    Всипати сочевицю та подрібнені бульйонні кубики та влити 1,5л води. Довести суп до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою 15 хв.

    Крок 4

    Суп пюрувати за допомогою занурювального блендера, додавши вершки.

    Крок 5

    Хліб нарізати дрібними кубиками, зрізавши скоринки. На сковороді обсмажувати скибочки бекону, поки їх не витопиться жир. Викласти хліб і обсмажити його до золотистого кольори. Хліб перекласти в іншу посуд, скибочки бекону обсмажити до хрускоту та викласти на паперове рушник. Охолоджені скибочки дрібно поламати.

    Крок 6

    Суп розлити по порційним чашкам. У кожну додати сухарики та скибочки хрумкого бекону. За бажанням додати обсмажені насіння соняшнику.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре із сочевиці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *