Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре з фрикадельками

Суп-пюре з фрикадельками

    Суп-пюре з фрикадельками

    «Діаменю» рецепт “Суп-пюре з фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    88 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г курячого фаршу
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 1 стебло селери
    – 2 бульби картоплі
    – 2 ст. сухого вина
    – 1 перець
    – 5 ст. перлової крупи
    – 3 л курячого бульйону
    – сіль
    – мелений чорний перець – на смак
    – 1 кабачок
    – 1 ст. вершків
    – 150 г цибулі-порею

    Покрокове приготування супу пюре

    Крок 1

    У бульйон поміщаю дрібно нарізану цибулю та моркву. Солю, перчу, додаю інші прянощі. Варю 20 хвилин. Перлову крупу варю до напівготовності. Фарш солю, перчу, додаю спеції і дрібно нарізану цибулю

    Крок 2

    Перловку промиваю проточною водою і додаю до фаршу. Перемішую та формую фрикадельки. Варю в киплячому бульйоні до готовності.

    Крок 3

    Овочі нарізаю шматочками. Фрикадельки дістаю. У бульйон викладаю овочі та варю до готовності. Доводжу
    до пюреподібного стану за допомогою блендера Додаю фрикадельки та вершки

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре з фрикадельками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *