Перейти до вмісту
Головна » Суп-пюре з томатів

Суп-пюре з томатів

    Суп-пюре з томатів

    «Діаменю» рецепт “Суп-пюре з томатів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    40 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г помідорів
    – 1 головка цибулі
    – 1 ст. оливкової олії
    – 2 ст. томатної пасти
    – 2 зубчики часнику
    – 0,5 л курячого бульйону
    – перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування супу-пюре з томатів

    Крок 1

    У сотейнику нагріваю олію. Цибулину очищаю і дрібно нарізаю, обсмажую до напівпрозорість. Часник роздавлюю ножем, подрібнюю і додаю до цибулі. Обсмажую близько хвилини.

    Крок 2

    Вливаю курячий бульйон, додаю томатну пасту, дрібно нарізані помідори та варю на малому вогні 20 хвилин. Знімаю з плити, охолоджую.

    Крок 3

    У блендері доводжу масу до стану пюре. Переливаю його в каструлю, кип’ячу ще 5 хвилин, додаю прянощі та спеції. Знімаю з вогню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-пюре з томатів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *