«Діаменю» рецепт “Суп с груздями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
84 ккал
Інгредієнти
– 300 г солоних груздів
– 5 картоплин
– 1 морква
– 2 цибулини
– сіль
– прянощі та олія — на смак
Покрокове приготування супу с груздями
Крок 1
Одну цибулину дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, обсмажую на олії. Картоплю очищаю, нарізаю кубиками, опускаю в киплячу воду з цілою очищеною цибулею, варю протягом 5 хвилин.
Крок 2
Грузді промиваю, нарізаю, додаю в суп, варю 10 хвилин. Кладу засмажку, солю, всипаю прянощі, проварюю протягом 5 хвилин і знімаю з вогню. Подаю зі сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!