«Діаменю» рецепт “Суп з грибними та галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
76 ккал
Інгредієнти
– 2,5 л м’ясного бульйону
– 1 цибулина
– 1 морква
– 2 картоплини
– 1 ст. квасолі
– 100 г печериць
– 1 яйце
– 4 ст. муки
– сіль, перець, зелень – на смак
Покрокове приготування супу з грибними
Крок 1
Квасолю замочую у воді на кілька годин. Печериці варю (5-7 хв.), подрібнюю блендером пасту, додаю борошно, яйце, сіль, трохи рубаної зелені, перемішую. Повинно вийти тісто консистенції густої сметани.
Крок 2
У м’ясний бульйон кладу квасолю, варю майже до готовності, додаю нарізана картопля. Моркву та цибулю дрібно нарізаю, обсмажую на олії. Заправляю засмажкою суп, варю до готовності, солю, перчу.
Крок 3
Викладаю в киплячий суп галушки, набираючи тісто чайною ложкою
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!