Перейти до вмісту
Головна » Суп з грибними та галушками

Суп з грибними та галушками

    Суп з грибними та галушками

    «Діаменю» рецепт “Суп з грибними та галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    76 ккал

    Інгредієнти

    – 2,5 л м’ясного бульйону
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 2 картоплини
    – 1 ст. квасолі
    – 100 г печериць
    – 1 яйце
    – 4 ст. муки
    – сіль, перець, зелень – на смак

    Покрокове приготування супу з грибними

    Крок 1

    Квасолю замочую у воді на кілька годин. Печериці варю (5-7 хв.), подрібнюю блендером пасту, додаю борошно, яйце, сіль, трохи рубаної зелені, перемішую. Повинно вийти тісто консистенції густої сметани.

    Крок 2

    У м’ясний бульйон кладу квасолю, варю майже до готовності, додаю нарізана картопля. Моркву та цибулю дрібно нарізаю, обсмажую на олії. Заправляю засмажкою суп, варю до готовності, солю, перчу.

    Крок 3

    Викладаю в киплячий суп галушки, набираючи тісто чайною ложкою

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з грибними та галушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *