«Діаменю» рецепт “Суп з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
48 ккал
Інгредієнти
– 250-300 г грудки індички
– 2 картоплини
– 1 ст. рису
– 1 білок
– 1 ст. кип’яченої води
– 30 г вершкового масла
– 1 невелика морква
– шматочок цибулі шалоту
– пучок петрушки
– 4 гілочки кропу
– 6 пір’я зеленої цибулі
Покрокове приготування супу з індички
Крок 1
З грудки обрізаю м’якуш, варю бульйон на кісточці. М’ясо пропускаю через м’ясорубку. Нарізаю кубиками картоплю та моркву. Додаю до індички нарізану цибулю шалот, білок, воду.
Крок 2
Солю, вимішую фарш. Формую маленькі фрикадельки. З каструлі дістаю кісточку, проціджую бульйон. Викладаю картоплю, ставлю суп варитися.
Крок 3
Через деякий час додаю моркву, рис, подрібнені зелену цибулю та петрушку. Останніми викладаю фрикадельки. В кінці кладу шматочок вершкового масла та кріп
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!