Перейти до вмісту
Головна » Суп з індички

Суп з індички

    Суп з індички

    «Діаменю» рецепт “Суп з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 250-300 г грудки індички
    – 2 картоплини
    – 1 ст. рису
    – 1 білок
    – 1 ст. кип’яченої води
    – 30 г вершкового масла
    – 1 невелика морква
    – шматочок цибулі шалоту
    – пучок петрушки
    – 4 гілочки кропу
    – 6 пір’я зеленої цибулі

    Покрокове приготування супу з індички

    Крок 1

    З грудки обрізаю м’якуш, варю бульйон на кісточці. М’ясо пропускаю через м’ясорубку. Нарізаю кубиками картоплю та моркву. Додаю до індички нарізану цибулю шалот, білок, воду.

    Крок 2

    Солю, вимішую фарш. Формую маленькі фрикадельки. З каструлі дістаю кісточку, проціджую бульйон. Викладаю картоплю, ставлю суп варитися.

    Крок 3

    Через деякий час додаю моркву, рис, подрібнені зелену цибулю та петрушку. Останніми викладаю фрикадельки. В кінці кладу шматочок вершкового масла та кріп

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *