«Діаменю» рецепт “Суп з квасолею та кабачками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
158 ккал
Інгредієнти
– 250 г квасолі білої
– 400 г кабачків
– 100 г кореня пастернаку або селери
– 2 зубчики часнику
– зелень петрушки, сіль – на смак
– 4 ст. оливкової олії
– 50 г сиру
Покрокове приготування супу з квасолею
Крок 1
Квасолю замочую на ніч. Зливаю воду, заливаю свіжою, ставлю на вогонь і варю до готовності. Корінь пастернаку або селери та кабачки очищаю та нарізаю кубиками. Часник дрібно рублю. Кабачки обсмажую до напівготовності на оливковій олії.
Крок 2
У каструлі злегка обсмажую нарізане біле коріння. Додаю до нього часник та продовжую обсмажування. Всипаю кабачки та викладаю квасолю разом із водою, в якій вона варилася.
Крок 3
Солю, перчу, трохи розминаю квасолю в супі товкачем, щоб він став густішим. Варю ще близько 10 хвилин. Тим часом нарізаю петрушку та натираю сир. Перед подачею посипаю страву зеленню та сиром.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!