Перейти до вмісту
Головна » Суп з квасолею та кабачками

Суп з квасолею та кабачками

    Суп з квасолею та кабачками

    «Діаменю» рецепт “Суп з квасолею та кабачками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    158 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г квасолі білої
    – 400 г кабачків
    – 100 г кореня пастернаку або селери
    – 2 зубчики часнику
    – зелень петрушки, сіль – на смак
    – 4 ст. оливкової олії
    – 50 г сиру

    Покрокове приготування супу з квасолею

    Крок 1

    Квасолю замочую на ніч. Зливаю воду, заливаю свіжою, ставлю на вогонь і варю до готовності. Корінь пастернаку або селери та кабачки очищаю та нарізаю кубиками. Часник дрібно рублю. Кабачки обсмажую до напівготовності на оливковій олії.

    Крок 2

    У каструлі злегка обсмажую нарізане біле коріння. Додаю до нього часник та продовжую обсмажування. Всипаю кабачки та викладаю квасолю разом із водою, в якій вона варилася.

    Крок 3

    Солю, перчу, трохи розминаю квасолю в супі товкачем, щоб він став густішим. Варю ще близько 10 хвилин. Тим часом нарізаю петрушку та натираю сир. Перед подачею посипаю страву зеленню та сиром.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з квасолею та кабачками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *