Перейти до вмісту
Головна » Суп з печерицями та броколі

Суп з печерицями та броколі

    Суп з печерицями та броколі

    «Діаменю» рецепт “Суп з печерицями та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г броколі
    – 250 г печериць
    – 2 ст. соєвого соусу
    – 1 морква
    – 2 ст. лимонного соку
    – 1 л овочевого бульйону
    – 1 зубок часнику
    – 1 цибулина
    – 50 г кореневої селери
    – 2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування супу з печерицями

    Крок 1

    Броколі розбираю на суцвіття. Печериці нарізаю пластинами. Цибулю, часник та моркву очищаю та дрібно нарізаю. Селеру тру на великій тертці.

    Крок 2

    У каструлі з товстими стінками печериці небагато обсмажую на оливковій олії з додаванням соєвого соусу. Викладаю їх на тарілку, а в каструлю додаю подрібнені овочі (крім капусти).

    Крок 3

    Вливаю півлітра води та варю на малому вогні до готовності овочів. Охолоджую, подрібнюю блендером. Додаю гриби та броколі та варю суп-пюре до готовності капусти. За хвилину до закінчення варіння вливаю лимонний сік та перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з печерицями та броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *