Перейти до вмісту
Головна » Суп з перцем та креветками

Суп з перцем та креветками

    Суп з перцем та креветками

    «Діаменю» рецепт “Суп з перцем та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    30 ккал

    Інгредієнти

    – 350 г сирих креветок
    – 2 великі свіжі огірки
    – 300 г зеленої квасолі
    – 1 зелений солодкий перець
    – 1 жовтий солодкий перець
    – 1 цибулина
    – кілька гілочок базиліка
    – 125 г натурального йогурту
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль та чорний перець – на смак

    Покрокове приготування супу з перцем

    Крок 1

    Очищаю креветки. Панцирі та голови креветок мою та запікаю на грилі. Перекладаю їх у каструлю, заливаю водою (1,5 л), додаю розрізану на дві частини цибулину та стебла базиліка без листя.

    Крок 2

    Солю, перчу та варю 20 хвилин. Бульйон проціджую, викладаю креветки та варю 2 хвилини. Дістаю креветки.

    Крок 3

    Огірки нарізаю кубиками. Квасолю нарізаю, відварюю до готовності. Відкидаю на друшляк і заливаю крижаною водою. Огірки, квасоля, йогурт та листя базиліка подрібнюю блендером. Додаю до бульйону.

    Крок 4

    Ставлю у холодильник. Перець очищаю, нарізаю соломкою та обсмажую в олії. Розливаю холодний суп по тарілках, розкладаю креветки та перець

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з перцем та креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *