«Діаменю» рецепт “Суп з перцем та креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
30 ккал
Інгредієнти
– 350 г сирих креветок
– 2 великі свіжі огірки
– 300 г зеленої квасолі
– 1 зелений солодкий перець
– 1 жовтий солодкий перець
– 1 цибулина
– кілька гілочок базиліка
– 125 г натурального йогурту
– 1 ст. оливкової олії
– сіль та чорний перець – на смак
Покрокове приготування супу з перцем
Крок 1
Очищаю креветки. Панцирі та голови креветок мою та запікаю на грилі. Перекладаю їх у каструлю, заливаю водою (1,5 л), додаю розрізану на дві частини цибулину та стебла базиліка без листя.
Крок 2
Солю, перчу та варю 20 хвилин. Бульйон проціджую, викладаю креветки та варю 2 хвилини. Дістаю креветки.
Крок 3
Огірки нарізаю кубиками. Квасолю нарізаю, відварюю до готовності. Відкидаю на друшляк і заливаю крижаною водою. Огірки, квасоля, йогурт та листя базиліка подрібнюю блендером. Додаю до бульйону.
Крок 4
Ставлю у холодильник. Перець очищаю, нарізаю соломкою та обсмажую в олії. Розливаю холодний суп по тарілках, розкладаю креветки та перець
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!