Перейти до вмісту
Головна » Суп з рибою та цвітною капустою

Суп з рибою та цвітною капустою

    Суп з рибою та цвітною капустою

    «Діаменю» рецепт “Суп з рибою та цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    99 ккал

    Інгредієнти

    – 1 л води
    – 200 г сьомги або форелі
    – 200 г цвітної капусти
    – 1 ст. молока
    – 2 цибулини
    – 0,5 ст. рису
    – 50 г плавленого сиру
    – зелень
    – вершкове масло та сіль – на смак

    Покрокове приготування супу з рибою

    Крок 1

    Капусту розбираю на суцвіття, заливаю окропом і варю до готовності. Рибу нарізаю шматочками, цибулю – півкільцями. Капусту подрібнюю блендером разом з відваром, додаю сьомгу та цибулю, перемішую.

    Крок 2

    Ставлю на вогонь. Коли суп закипить, всипаю промитий рис. Окремо в невеликій кількості гарячої води розплавляю нарізаний сир (якщо утворюються грудочки, збиваю блендером до однорідності). Додаю сирну
    масу в суп.

    Крок 3

    Коли закипить, зменшую вогонь і варю близько 10 хвилин. Вливаю молоко, солю. Доводжу до кипіння та знімаю з вогню. При подачі в тарілку кладу зелень та шматочок вершкового масла

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп з рибою та цвітною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *