«Діаменю» рецепт “Суп з рибою та цвітною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
99 ккал
Інгредієнти
– 1 л води
– 200 г сьомги або форелі
– 200 г цвітної капусти
– 1 ст. молока
– 2 цибулини
– 0,5 ст. рису
– 50 г плавленого сиру
– зелень
– вершкове масло та сіль – на смак
Покрокове приготування супу з рибою
Крок 1
Капусту розбираю на суцвіття, заливаю окропом і варю до готовності. Рибу нарізаю шматочками, цибулю – півкільцями. Капусту подрібнюю блендером разом з відваром, додаю сьомгу та цибулю, перемішую.
Крок 2
Ставлю на вогонь. Коли суп закипить, всипаю промитий рис. Окремо в невеликій кількості гарячої води розплавляю нарізаний сир (якщо утворюються грудочки, збиваю блендером до однорідності). Додаю сирну
масу в суп.
Крок 3
Коли закипить, зменшую вогонь і варю близько 10 хвилин. Вливаю молоко, солю. Доводжу до кипіння та знімаю з вогню. При подачі в тарілку кладу зелень та шматочок вершкового масла
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!