Перейти до вмісту
Головна » Суп зі шпинатом

Суп зі шпинатом

    Суп зі шпинатом

    «Діаменю» рецепт “Суп зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    42 ккал

    Інгредієнти

    – 2 картоплини
    – 1 куряче стегно
    – 150 г шпинату
    – цибулина
    – 1 корінь петрушки
    – 1 морква
    – 2 зубчики часнику
    – сіль
    – перець
    – зелень кропу та базиліка – на смак
    – 1-2 ст. сметани
    – 1 ст. вершкового масла

    Покрокове приготування супу зі шпинатом

    Крок 1

    Куряче стегенце ставлю варитися для бульйону. Цибулю нарізаю, обсмажую на вершковому маслі. Додаю натертий на дрібній тертці корінь петрушки та ще трохи обсмажую. Викладаю в бульйон

    Крок 2

    Картоплю нарізаю кубиками, засипаю в бульйон. Туди ж відправляю нарізану кружальцями моркву. Доводжу до кипіння, варю 10 хвилин. Додаю нарізаний шпинат, проварюю, закривши кришкою, 5 хвилин.

    Крок 3

    Суп заправляю часником, пропущеним через часник. Солю, перчу, варю 3 хвилини. Вимикаю вогонь, даю настоятися 15 хвилин. При подачі посипаю зеленню та кладу сметану

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *