Перейти до вмісту
Головна » Свиняче філе з малиновим соусом

Свиняче філе з малиновим соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свиняче філе з малиновим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1,2 кг філе свинини
    ❯ 1 ч. л. сушеної шавлії
    ❯ 1 ч. л. насіння гірчиці • олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 350 г малини
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 1 ст. л. крохмалю
    ❯ 60 мл винного оцту
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ по 1/4 ч. л. меленого імбиру та гвоздики
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ ягоди для подачі

    Покроковий процес приготування свинячого філе

    Крок 1

    Духовку нагріти до 160 °. М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем, присипати шавлією та насінням гірчиці.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій олії швидко обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх боків та перекласти у форму для запікання. Запікати м’ясо бл. 1 год.

    Крок 3

    Ягоди для соусу промити, придушити та протерти в сотейник через сито. У сотейнику додати до ягід цукор, крохмаль, імбир, гвоздику та щіпку солі, влити оцет.

    Крок 4

    Суміш довести до кипіння і варити 2-3 хв. Соус зняти з вогню, додати сік лимона, вершкове масло і добре збити.

    Крок 5

    Готове м’ясо накрити фольгою на 10 хв. Перед подачею м’ясо нарізати скибочками. Подати з ягідним соусом, прикрасивши свіжі ягоди малини

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свиняче філе з малиновим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *