Рецепт “Свиняче філе з малиновим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1,2 кг філе свинини
❯ 1 ч. л. сушеної шавлії
❯ 1 ч. л. насіння гірчиці • олія
❯ сіль
❯ перець
Для соусу:
❯ 350 г малини
❯ 100 г цукру
❯ 1 ст. л. крохмалю
❯ 60 мл винного оцту
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ по 1/4 ч. л. меленого імбиру та гвоздики
❯ 30 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
❯ ягоди для подачі
Покроковий процес приготування свинячого філе
Крок 1
Духовку нагріти до 160 °. М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем, присипати шавлією та насінням гірчиці.
Крок 2
На сковороді на гарячій олії швидко обсмажити м’ясо до золотистого кольору з усіх боків та перекласти у форму для запікання. Запікати м’ясо бл. 1 год.
Крок 3
Ягоди для соусу промити, придушити та протерти в сотейник через сито. У сотейнику додати до ягід цукор, крохмаль, імбир, гвоздику та щіпку солі, влити оцет.
Крок 4
Суміш довести до кипіння і варити 2-3 хв. Соус зняти з вогню, додати сік лимона, вершкове масло і добре збити.
Крок 5
Готове м’ясо накрити фольгою на 10 хв. Перед подачею м’ясо нарізати скибочками. Подати з ягідним соусом, прикрасивши свіжі ягоди малини