Перейти до вмісту
Головна » Свинячі котлети з імбиром

Свинячі котлети з імбиром

    Свинячі котлети з імбиром

    «Діаменю» рецепт “Свинячі котлети з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г м’якоті свинини
    – 10 г очищеного свіжого імбиру
    – зубчик часнику
    – пучок зеленої цибулі
    – 10 мл соєвого соусу
    – 30 мл рослинної олії
    – сіль
    – перець і кунжут – на смак

    Покрокове приготування котлет з імбиром

    Крок 1

    Свинину добре мию, обсушую паперовим рушником від зайвої вологи та нарізаю невеликими шматочками. Пропускаю м’ясо через м’ясорубку.

    Крок 2

    Корінь імбиру та часник очищаю, натираю на дрібній тертці та додаю до фаршу.

    Крок 3

    Зелену цибулю нарізаю дрібними шматочками та додаю до фаршу. Перемішую до однорідності.

    Крок 4

    Вливаю соєвий соус, солю, перчу. Перемішую. З фаршу формую невеликі котлети, обвалюю в кунжуті з усіх боків. Обсмажую котлети на олії по 3-4 хвилини з кожного боку.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі котлети з імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *