«Діаменю» рецепт “Свинячі котлети з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
198 ккал
Інгредієнти
– 600 г м’якоті свинини
– 10 г очищеного свіжого імбиру
– зубчик часнику
– пучок зеленої цибулі
– 10 мл соєвого соусу
– 30 мл рослинної олії
– сіль
– перець і кунжут – на смак
Покрокове приготування котлет з імбиром
Крок 1
Свинину добре мию, обсушую паперовим рушником від зайвої вологи та нарізаю невеликими шматочками. Пропускаю м’ясо через м’ясорубку.
Крок 2
Корінь імбиру та часник очищаю, натираю на дрібній тертці та додаю до фаршу.
Крок 3
Зелену цибулю нарізаю дрібними шматочками та додаю до фаршу. Перемішую до однорідності.
Крок 4
Вливаю соєвий соус, солю, перчу. Перемішую. З фаршу формую невеликі котлети, обвалюю в кунжуті з усіх боків. Обсмажую котлети на олії по 3-4 хвилини з кожного боку.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!