Перейти до вмісту
Головна » Свинячий ошийок з овочами

Свинячий ошийок з овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинячий ошийок з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години

    Інгредієнти

    НА 6-8 ПОРЦІЙ:
    ❯ 1,5 кг свинячого ошийка
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 100 мл росл. олії
    ❯ 3 ст. л. меду
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1/2 стручка гострого перцю
    ❯ по 2 ст. л. рубаної зелені
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинячого ошийка

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Очищений часник стовкти та натерти їм м’ясо. М’ясо збризкати маслом, накрити харчової плівкою та помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    Порей та солодкий перець нарізати соломкою та обсмажити на сковороді на 1/2 олії. Дати овочам охолонути.
    На м’ясі зробити поперечні надрізи та розкласти по них овочі. У формі накрити м’ясо фольгою.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 220° і запікати м’ясо 1,5 год. Фольгу видалити, м’ясо полити медом та запікати ще 20 хв. Для соусу помідори з гострим перцем подрібнити блендером, додати зелень, посолити та поперчити. Соус подати до м’яса.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячий ошийок з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *