Перейти до вмісту
Головна » Свинина по-азійськи з рисом та грибами

Свинина по-азійськи з рисом та грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свинина по-азійськи з рисом та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 560 ккал, 39 г білків,
    23 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г довгозерного рису
    ❯ 600 г свинини
    ❯ 8 зірочок анісу
    ❯ 4 палички кориці
    ❯ 200 г свіжих грибів шиїтаке
    ❯ 2 ст. л. цедри апельсина, нарізаною тонкими смужками
    ❯ 100 мл вустерського соусу
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 120 мл рисового вина
    ❯ листочки базиліка для прикраси
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування свинини по-азійськи

    Крок 1

    Нагріти духовку до 200 °. Рис ретельно промити та відварити у достатній кількості підсоленої води до напівготовності. Відкинути рис на сито і дати рідини повністю стекти.

    Крок 2

    Свинину вимити, обсушити паперовий рушник і нарізати невеликими шматочками. Гриби протерти вологою серветкою.

    Крок 3

    Підготувати 4 аркуші пергаментного паперу (20×30 см). На середину кожного листа викласти порцію рису, свинини та грибів, додати цедру апельсина, по 1 паличці кориці та 2 зірочки анісу. У мисці змішати вустерський та соєвий соуси з рисовим вином, злегка збити та збризкати сумішшю підготовлені продукти. Пергамент щільно загорнути, краї зафіксувати.

    Крок 4

    Запікати свинину з рисом та грибами 20–25 хв. Готове страву викласти на порційні тарілки та подати гарячим, акуратно розгорнувши пергамент. Прикрасити листочками базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина по-азійськи з рисом та грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *