Рецепт “Свинина по-середземноморськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 620 ккал, 33 г білків,
39 г жирів, 33 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 2 цибулини
❯ 600 г молодої картоплі
❯ 250 г помідорів чері
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 6 порційних шматків свинини
❯ 2 гілочки чебрецю
❯ 100 мл білого вина
❯ 70 мл овочевого бульйону
❯ 100 г моцарели
❯ гілочки розмарину для прикраси
Покроковий процес приготування свинини по-середземноморськи
Крок 1
Цибулю очистити та нарізати кільцями. Картоплю ретельно вимити щіткою та нарізати скибочками. Помідори вимити, обсушити та розрізати на половинки. Чебрець сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Моцарелу обсушити паперовим рушником та нарізати скибочками.
Крок 2
М’ясо відбити, приправити сіллю, перцем і обсмажити на олії. Картопля та цибулю змішати з 2 стіл. ложками олії,
сіллю та рівномірно розподілити на дні форми для запікання. На картоплю викласти підготовлені шматки м’яса та половинки помідорів. Посипати листочками чебрецю, залити вином і бульйоном. Нагріти духовку до 190 °
Крок 3
Свинину з овочами запікати бл. 30 хв. За 5 хв до готовності викласти на м’ясо скибочки моцарели та запікати до золотистого кольори. Прикрасити розмарином.