«Діаменю» рецепт “Сирне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
132 ккал
Інгредієнти
– 2 пачки сиру
– 5 ст. вівсяних пластівців
– 2 ч. л. розпушувача для тіста
– 2 яйця
– 2 ст. родзинок
– ванілін (на кінчику ножа)
– порошок стевії до смаку
Покрокове приготування печива
Крок 1
Вівсяні пластівці змалюю в кавомолці в муку. Порошок стевії розчиняю у невеликій кількості теплої води. Сир розтираю виделкою, додаю яйця, вівсяне борошно, розпушувач і родзинки. Ретельно перемішую усі інгредієнти.
Крок 2
Застилаю лист пекарським папером, формую вологими руками невеликі кульки розміром з волоський горіх і викладаю на лист.
Крок 3
Ставлю в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаю 10 хвилин. Печиво можна подавати відразу гарячим.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!