Перейти до вмісту
Головна » Сирне печиво

Сирне печиво

    Сирне печиво

    «Діаменю» рецепт “Сирне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    132 ккал

    Інгредієнти

    – 2 пачки сиру
    – 5 ст. вівсяних пластівців
    – 2 ч. л. розпушувача для тіста
    – 2 яйця
    – 2 ст. родзинок
    – ванілін (на кінчику ножа)
    – порошок стевії до смаку

    Покрокове приготування печива

    Крок 1

    Вівсяні пластівці змалюю в кавомолці в муку. Порошок стевії розчиняю у невеликій кількості теплої води. Сир розтираю виделкою, додаю яйця, вівсяне борошно, розпушувач і родзинки. Ретельно перемішую усі інгредієнти.

    Крок 2

    Застилаю лист пекарським папером, формую вологими руками невеликі кульки розміром з волоський горіх і викладаю на лист.

    Крок 3

    Ставлю в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаю 10 хвилин. Печиво можна подавати відразу гарячим.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирне печиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *