Рецепт “Сирне печиво з маком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
– 200 г борошна
– 1/2 ч. л. розпушувача
– дрібка солі
– 1/2 ч. л. цукру
– щіпка меленого перцю чилі
– 150 г твердого сиру
– 150 г вершкового масла
– 1 яйце
– 3 ст. л. маку
Покроковий процес приготування сирного печива з маком
Крок 1
Борошно просіяти через сито з розпушувачем та сіллю. Підмішати цукор та мелений перець чилі. Твердий сир натерти на великій тертці.
Крок 2
Добре охолоджене вершкову олію настругати, з’єднати з сиром та борошняною масою. Замісити тісто, сформувати з нього 2 ковбаски та прибрати в холодильник на 1 год.
Крок 3
Ковбаски змастити яйцем, нарізати товстими кружками та обваляти у маку. Випікати 15 хв. при 180°. (Печень має вийти золотистим, злегка вологим.)