«Діаменю» рецепт “Сирні цукерки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
199 ккал
Інгредієнти
– 400 г сиру
– 1 ст. жирної сметани
– 3 ст. кокосової стружки
– 2 ст. вершкового масла
– 200-250 г темного шоколаду
– цукрозамінник – на смак
Покроковий процес приготування сирних цукерок
Крок 1
Збиваю до однорідності сир, кокосову стружку, розм’якшене масло, сметану.
Крок 2
Перекладаю в кондитерський мішок та відсаджую масу невеликими порціями на одноразові тарілки. У кожну всаджую зубочистку, ставлю заготівлі в морозилку до застигання
Крок 3
На водяній бані розтоплюю шоколад з додаванням цукрозамінника, швидко вмочую у нього сирні заготівлі.
Крок 4
Викладаю на застелену харчовою плівкою тарілку та ставлю у морозилку до застигання шоколаду.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!