Перейти до вмісту
Головна » Сирні цукерки

Сирні цукерки

    Сирні цукерки

    «Діаменю» рецепт “Сирні цукерки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    199 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г сиру
    – 1 ст. жирної сметани
    – 3 ст. кокосової стружки
    – 2 ст. вершкового масла
    – 200-250 г темного шоколаду
    – цукрозамінник – на смак

    Покроковий процес приготування сирних цукерок

    Крок 1

    Збиваю до однорідності сир, кокосову стружку, розм’якшене масло, сметану.

    Крок 2

    Перекладаю в кондитерський мішок та відсаджую масу невеликими порціями на одноразові тарілки. У кожну всаджую зубочистку, ставлю заготівлі в морозилку до застигання

    Крок 3

    На водяній бані розтоплюю шоколад з додаванням цукрозамінника, швидко вмочую у нього сирні заготівлі.

    Крок 4

    Викладаю на застелену харчовою плівкою тарілку та ставлю у морозилку до застигання шоколаду.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні цукерки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *