Перейти до вмісту
Головна » Сирні капелюшки

Сирні капелюшки

    Сирні капелюшки

    «Діаменю» рецепт “Сирні капелюшки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    112 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г печериць
    – 100 г плавленого сиру
    – 80 г твердого сиру
    – 2 ст. майонезу
    – сіль і перець – на смак
    – по 3 гілочки петрушки та кропу

    Покрокове приготування сирних капелюшків

    Крок 1

    Капелюшки печериць очищаю і відокремлюю від ніжок, звільнивши місце для начинки. Ніжки дрібно нарізаю.

    Крок 2

    Сири натираю на дрібній тертці, перемішую. Зелень подрібнюю, додаю до сирно-грибної маси, перемішую. Заправляю майонезом, солю, перчу, перемішую. Начиняю капелюшки.

    Крок 3

    Викладаю на лист, застелений пергаментним папером. Запікаю в духовці при 180 град. близько 20 хв.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні капелюшки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *