«Діаменю» рецепт “Сирні капелюшки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
112 ккал
Інгредієнти
– 200 г печериць
– 100 г плавленого сиру
– 80 г твердого сиру
– 2 ст. майонезу
– сіль і перець – на смак
– по 3 гілочки петрушки та кропу
Покрокове приготування сирних капелюшків
Крок 1
Капелюшки печериць очищаю і відокремлюю від ніжок, звільнивши місце для начинки. Ніжки дрібно нарізаю.
Крок 2
Сири натираю на дрібній тертці, перемішую. Зелень подрібнюю, додаю до сирно-грибної маси, перемішую. Заправляю майонезом, солю, перчу, перемішую. Начиняю капелюшки.
Крок 3
Викладаю на лист, застелений пергаментним папером. Запікаю в духовці при 180 град. близько 20 хв.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!