Перейти до вмісту
Головна » Сирні кульки з горіхами

Сирні кульки з горіхами

    Сирні кульки з горіхами

    «Діаменю» рецепт “Сирні кульки з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    281 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г твердого сиру
    – 1 сира морква
    – 100 г ядер волоських горіхів або арахісу
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. майонезу
    – пучок кропу
    – 2 ст. насіння кунжуту
    – сіль та суміш перців – на смак

    Покрокове приготування сирних кульок

    Крок 1

    Сир та очищену моркву натираю на тертці. Горіхи трохи обсмажую на сухій сковороді, крупно рублю. Часник подрібнюю. Змішую сир, моркву, часник та горіхи. Солю, перчу, додаю майонез.

    Крок 2

    З маси що вийшла формую кульки розміром з абрикос. У окремі миски насипаю нарізаний кріп і кунжут, обвалюю в них кульки, кладу в холодильник, щоб охолоне.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні кульки з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *