«Діаменю» рецепт “Сирні кульки з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
281 ккал
Інгредієнти
– 200 г твердого сиру
– 1 сира морква
– 100 г ядер волоських горіхів або арахісу
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. майонезу
– пучок кропу
– 2 ст. насіння кунжуту
– сіль та суміш перців – на смак
Покрокове приготування сирних кульок
Крок 1
Сир та очищену моркву натираю на тертці. Горіхи трохи обсмажую на сухій сковороді, крупно рублю. Часник подрібнюю. Змішую сир, моркву, часник та горіхи. Солю, перчу, додаю майонез.
Крок 2
З маси що вийшла формую кульки розміром з абрикос. У окремі миски насипаю нарізаний кріп і кунжут, обвалюю в них кульки, кладу в холодильник, щоб охолоне.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!