Перейти до вмісту
Головна » Сирні рафаелки

Сирні рафаелки

    Сирні рафаелки

    «Діаменю» рецепт “Сирні рафаелки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    150 ккал

    Інгредієнти

    – 2 пачки сиру
    – 4-5 волоських горіхів
    – 5 ст. кокосової стружки
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування сирних рафаелок

    Крок 1

    У сир (підійде будь-який, головне, щоб був не дуже рідкий) додаю порошок стевії та ретельно перемішую. Волоські горіхи очищаю і поділяю на 2 частини.

    Крок 2

    З сирної маси руками скочую кульки, помістивши всередину кожного половинку волоського горіха (можна брати будь-які: фундук, кешью, арахіс). Кокосову стружку висипаю на тарілку та обвалюю в ній кожну кульку.

    Крок 3

    Чим більше сиру ви візьмете, тим більше рафаелок вийде. Обвалювати сирні кульки можна у будь-яких подрібнених у кавомолці горіхах

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні рафаелки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *