«Діаменю» рецепт “Сирні рафаелки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
150 ккал
Інгредієнти
– 2 пачки сиру
– 4-5 волоських горіхів
– 5 ст. кокосової стружки
– порошок стевії – на смак
Покрокове приготування сирних рафаелок
Крок 1
У сир (підійде будь-який, головне, щоб був не дуже рідкий) додаю порошок стевії та ретельно перемішую. Волоські горіхи очищаю і поділяю на 2 частини.
Крок 2
З сирної маси руками скочую кульки, помістивши всередину кожного половинку волоського горіха (можна брати будь-які: фундук, кешью, арахіс). Кокосову стружку висипаю на тарілку та обвалюю в ній кожну кульку.
Крок 3
Чим більше сиру ви візьмете, тим більше рафаелок вийде. Обвалювати сирні кульки можна у будь-яких подрібнених у кавомолці горіхах
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!